Fraktbetingelser

Fraktbetingelser for Babysensor.no

Velkommen til Babysensor.no

Hos Babysensor.no er vi dedikerte til å levere dine nøye utvalgte produkter trygt og raskt, slik at du kan fortsette å ivareta det som er mest verdifullt. Vennligst les våre fraktbetingelser nøye.

Fraktkostnader

  • Standard frakt: vi tilbyr gratis standard frakt på alle ordre over 500 NOK. For ordre under denne grensen, påløper et fraktgebyr på 49 NOK.
  • Ekspresslevering: for de som ønsker sin ordre levert raskere, tilbyr vi ekspresslevering til en ekstra kostnad basert på pakkenes størrelse og vekt.

Leveringstid

  • Standard frakt: normalt er leveringstiden for standard frakt 3-5 virkedager fra bestillingsdatoen.
  • Ekspresslevering: ved ekspresslevering, kan du forvente at din ordre blir levert innen 1-2 virkedager.

Vær oppmerksom på at leveringstider kan variere basert på leveringsadresse og faktorer utenfor vår kontroll, som uventede forsinkelser i transportnettverket.

Internasjonal frakt

Vi sender for tiden kun innenfor Norge, men arbeider aktivt for å tilby frakt til internasjonale adresser i fremtiden.

Sporing av ordre

Etter at din ordre er sendt, vil du motta en e-post med sporingsinformasjon, så du kan følge med på din pakkes reise.

Åpent kjøp og retur

Vi ønsker at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp hos oss. Derfor tilbyr vi 30 dagers åpent kjøp. Dette betyr at du har 30 dager på deg, fra den dagen du mottar produktet, til å returnere det om du ikke er fornøyd. Produktet må være uskadet og returneres i original emballasje. Se vår returpolicy for ytterligere informasjon.

Skadet eller manglende varer

Hvis du mottar en skadet vare, eller om noe mangler fra din ordre, vennligst ta kontakt med oss umiddelbart på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å adressere og løse problemet så raskt som mulig.

Kontakt oss

For spørsmål om din ordre eller våre fraktbetingelser, er vårt kundeserviceteam klare til å assistere deg. Kontakt oss via e-post: [email protected] eller telefon.

Takk for at du valgte Babysensor.no. Vi ser frem til å bidra til sikkerheten og velværen til din familie.